Disko 1533 cleaning cards (3)

Merk: Disko
€18,80 Excl. btw
€22,75 Incl. btw
Niet op voorraad The quantity of 'Disko 1533 cleaning cards (3)' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode P73021557
Gerelateerde producten
Informatie
 • Lange reinigingskaart
 • Gepatenteerd product
 • Uniek schuifsysteem
 • Snelle, effectieve en veilige reinigingsmethode
 • 1 cleaningcard = 12 reinigingen

  In welk type betaalterminal gebruikt u deze reinigingskaart?

  Deze reinigingskaarten kunt u gebruiken in een hybride terminal met 1 kaartslot (1 mogelijkheid waar de klant zijn betaalpas in kan voeren), dit zijn betaalterminals met 1 slot voor zowel de chipcontacten alsook de magneetkop. De reinigingskaart verdwijnt bij het invoeren grotendeels in het kaarslot.

  Hoe moet u de reinigingskaart gebruiken?

  Voor een optimale reiniging wordt aanbevolen om met de ene hand de zwarte kern van de kaart vast te houden en met de andere hand de beweegbare schuiver een aantal maal heen en weer te bewegen. Daarbij wordt de microvezel pad van de reinigingskaart over de chipcontacten bewogen en waardoor de contacten gereinigd worden. De DISKO reinigingskaart voor chipcontacten is droog, zonder de toevoeging van chemische reinigingsproducten, te gebruiken. Na de reiniging kan de kaart eenvoudig uit de kaartlezer worden verwijderd.

  Hoe werkt het?

  DISKO heeft speciale reinigingskaarten ontwikkeld voor alle insteekkaartlezers met "landing contacts”. Na het inbrengen van de DISKO reinigingskaart worden de “landing contact” chipcontacten van de kaartlezer in contact gebracht met de microvezel toplaag van de reinigingskaart. Op het moment dat de reinigingskaart weer uit de kaartlezer wordt gehaald, zullen de chipcontacten zich automatisch van de kaart verwijderen.

  Gevoeligheid van de chipcontacten

  Tijdens het inbrengen of uitnemen van de reinigingskaart, en dus ook tijdens het inbrengen en  uitnemen van een bank- of creditkaart, vindt er geen wrijving plaats tussen de reinigingskaart of microchip op de bank- of creditkaart enerzijds en de chipcontacten van de kaartlezer anderzijds. De reden hiervoor is dat op deze wijze het oppervlak van de bank- of creditkaart en de chipcontacten van de kaartlezer niet beschadigd kunnen worden. Deze technologie verhindert echter niet dat zich huidvetten, stof en vuil kunnen afzetten op de chipcontacten van de kaartlezer. Omdat chipcontacten bijzonder gevoelig zijn voor vervuiling, is de kans aanwezig dat de betaaltransactie (vaak) zal worden onderbroken.

Heeft u niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »